Ökade säkerhets- och nyttoeffekter via Windows 10 och smarta molntjänster

Lösningsorienterat frukostseminarium
Varmt välkommen till ett lösningsorienterat och kostnadsfritt frukosteminarium hos oss på INVID i Värnamo med adresssen Expovägen 6 under torsdagen den 14/4.

Flexibilitet och säkerhetslyft
Vi kommer att fokusera på möjligheterna med ett antal flexibla molntjänster, inklusive Office365, och det säkerhetslyft som uppgraderingar till Windows 10 innebär.

Molntjänster, Office365
Förmiddagens blickar kommer att riktas inledningsvis mot möjligheterna med molntjänster i allmänhet och Office365 i synnerhet.

Hot, möjligheter, nyttoeffekter
Vi kommer bl.a. ta upp vilka hot och möjligheter som öppnar sig via olika typer av molntjänster, vad man bör tänka på initialt och vilka nyttoeffekter man erhåller.

Specifika tjänster och införandemodell
Frågor som kommer att besvaras är bl.a. vilka delar av Office365 som förenklar vår arbetsdag och hur ska man välja rätt licens.

Dessutom redogör vi för vilken införandemodell som vi på INVID erbjuder för ett lyckat lyft upp till molnet.

Säkerhetslyft via Windows 10
Utöver detta ägnar vi en del av aktiviteten åt Windows 10 och hur en uppgradering till detta operativsystem kan påverka er verksamhet på ett positivt sätt, inte minst ur ett
säkerhetsmässigt perspektiv. Vi talar om ett rejält säkerhetslyft!

Seniorkonsult ger svar
Vi på INVID har stor erfarenhet inom samtliga dessa områden. En av våra rutinerade seniorkonsulter, Mats Gustafsson, kommer vara den person som huvudsakligen ger er svar på ett flertal kluriga frågor, något som vi misstänker att fler av er går och funderar på i dessa dagar.

Kläm och känn på de senaste Surfaceprodukterna
Hårdvaran är som bekant navet i Microsofts Ekosystem. Microsoft kommer att finnas på plats för att presentera hur ni kan bli ännu effektivare med hjälp av de senaste Surfaceprodukterna. Missa inte chansen att klämma och känna på dessa under denna förmiddag.

Detaljerad inbjudan i PDF-format
Om ni klickar på bilden längst upp till höger på denna sida kan ni ta del av en detaljerad inbjudan inkluive agenda i PDF-format som beskriver vad den fullmatade – och kostnadsfria – aktiviteten har att erbjuda.


Anmälan senast 13/4
Hjärtligt välkommen med din bindande anmälningsregistrering via formulätet nedan  
senast onsdagen den 13 april.

Vi ser fram emot att få träffa dig på Expovägen 6 i Värnamo den 14/4.

Förnamn  
Efternamn  
Företag/Organisation  
Befattning  
E-post
Telefon  
Mina förväntningar på aktuell aktivitet  
Övrig information
Matallergi  
 
 
Skicka