Har ni full koll på vilka viktiga mervärden som Pyramid 4 erbjuder och vad man bör tänka på inför en kommande uppgradering?

 - Om inte så tipsar vi om att medverka på vårt fullmatade frukostseminarium i Jönköping torsdagen den 25/1!

 

Stort intresse
Det är ingen överdrift att säga att det råder ett riktigt stort intresse för de positiva effekter som erbjuds via Pyramid 4.

Modernt och flexibelt
Den nya versionen har ett modernt och flexibelt gränssnitt och som möjliggör åtkomst via såväl traditionell Windows-klient som i webbrowsern.

Effektivisering
Det nya användargränssnittet gör inte bara programmet trevligare att arbeta i, utan sparar även tid och underlättar för användaren.

Omskrivna dialoger gör programmet till ett ännu bättre och modernare system med kraftfulla inställningsmöjligheter och enklare arbetsflöden.

Det finns exempelvis många möjligheter att göra egna inställningar och styra vad ni vill se i era specifika rutiner.

Helhetsgrepp
Varmt välkommen till ett kostnadsfritt seminarium hos oss på INVID i Jönköping under torsdagsförmiddagen den 25/1 där vi tar ett helhetsgrepp inom detta område inklusive information om hur man kan genomföra ett uppgraderings-projekt på ett strukturerat sätt.

Kommande nyheter
Utöver detta kommer vi även lyfta fram vissa kommande nyheter inom Pyramid-området som våra erfarna konsulter fick ta del av i samband med Unikums återförsäljarkonferens som arrangerades i Nice under mitten av november.

Detaljerad inbjudan inklusive agenda 
Om ni klickar på bilden längst upp till höger på denna sida kan ni ta del av en detaljerad inbjudan inklusive agenda i PDF-format som beskriver vad den fullmatade – och kostnadsfria – aktiviteten har att erbjuda.

Frågor?
Om ni har några som helst frågor kring aktiviteterna är ni välkomna att kontakta INVIDs Tina Johansson via följande kontaktuppgifter:

• Tel: 0370-30 37 56

• Mail: tina.johansson@invid.se


Anmälan senast 18 januari
Känn er varmt välkommen att registrera er kostnadsfria medverkan senast torsdagen den 18 januari via formuläret nedan.

 

Förnamn  
Efternamn  
Företag/Organisation  
Befattning  
E-post
Telefon  
Mina förväntningar på aktuell aktivitet  
Övrig information
Matallergi  
 
 
Skicka