Inbjudan till Pyramid-användarträff på Willa Nordic AB onsdagen den 23 november!

Vi på INVID har nöjet att bjuda in er till vinterns Pyramid-användarträff som äger rum på det spännande företaget Willa Nordic AB i Stockaryd under onsdagen den 23 november.

 

Fruktbara och avslappnade diskussioner
I mindre grupper om max 10 personer per grupp utbyter vi bl.a. utvecklande erfarenheter med varandra gällande det aktuella affärssystemet.

Tanken med denna kostnadsfria aktivitet är att vi i lugn och ro skall få tillfälle att kunna fokusera rejält på att genomföra fruktbara diskussioner i avslappnade former

 

Heta nyheter
Aktiviteten kommer att inledas med att vi på INVID kommer att presentera de hetaste - och allra senaste - Pyramid-nyheterna. Det vill ni väl inte missa?

 

Positivt och bekymmersamt
Under aktiviteten får ni sedan bl.a. tillfälle till att ventilera vad ni upplever som såväl positivt som bekymmersamt i den dagliga verksamheten ur ett affärssystems-perspektiv.

 

Välj mellan tre olika pass
Ni som besökare väljer att medverka mellan följande tre alternativa rundabords-diskussioner med tillhörande ämnen;

  • Administration och ekonomi

  • Lager och logistik

  • Projekt

 

Problemlösningar
Diskussionerna utmynnar i att ni får tips om hur diverse olika problem kan lösas av närvarande konsulter från INVID eller av någon annan besökare.

 

Återkoppling
Frågeställningar som inte kan lösas vid träffen kommer att drivas vidare av oss inom INVID mot Unikum för snabbast möjliga återkoppling.

 

Företagspresentation och studiebesök
Efter en smakfull lunch kommer vi sedan bryta av med att låta Willa Nordic AB presentera sin verksamhet i kombination med ett studiebesök i företagets lokaler.

 

Max 30 personer - Först till kvarn!
För att kunna erbjuda en så bra aktivitet som möjligt så tvingas vi begränsa antalet anmälningar till 30 personer. Det är m.a.o. först till kvarn som gäller.

 

Mer information och agenda
Välkommen att klicka på bilden längst upp till höger på denna sida för att erhålla detaljerad information om aktiviteten inklusive preliminär agenda.


Anmälan senast 9/11
Låter detta som en intressant aktivitet?
Om ni instämmer med detta så anmäler ni er bindande till aktiviteten senast under onsdagen den 9 november via formuläret nedan.

Hjärtligt välkommen med er anmälan - vi ses i Stockaryd den 23/11!

Förnamn  
Efternamn  
Företag/Organisation  
Befattning  
E-post
Telefon  
Mina förväntningar på aktuell aktivitet  
Övrig information
Matallergi  
 
Anmäl till pass  
 
Skicka