Inbjudan till Pyramid-grundutbildning inom Lagerstyrning onsdagen den 11 oktober

Grundkurs
Vi på INVID har nöjet att få bjuda in till en Pyramid-grundutbildning inom området Lagerstyrning som arrangeras vid INVIDs kontor i Jönköping under onsdagen den 11 oktober kl. 09.00-16.00.

Teori och praktik
Den aktuella grundutbildningen syftar till att ge deltagarna de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta på ett smart sätt inom Pyramids lager- och inköpsmoduler.

Erfarenheter och tips
Utöver detta kommer utbildningen även förmedla värdefulla erfarenheter och tips för att deltagarna skall kunna använda Pyramid ännu effektivare i sina vardagliga gärningar.

Certifierad konsult
Utbildningen kommer att ledas av Joakim Hermansson som är en av våra egna, högt certifierade, Pyramid-konsulter. 

Förkunskaper
För att kunna tillgodogöra sig utbildningen maximalt krävs grundläggande Pyramid-kunskap och kännedom om sitt företags artikelregister.

Utrustningar och kostnad
Vi på INVID tillhandahåller datorer och de program som ni behöver under dagen. I utbildningskostnaden om 3100 kr. exkl. moms ingår även ankomstfika, lunch och eftermiddagsfika.

Max 10 platser
Utbildningen har plats för max 10 deltagare och det är först till kvarn som gäller så anmäl er redan idag för att vara säker på att få en plats.

Detaljerad inbjudan
Om ni klickar på bilden längst upp till höger på denna sida kan ni ta del av en detaljerad inbjudan inklusive preliminär agenda som beskriver vad denna fullmatade aktivitet har att erbjuda.


Anmälan senast 27 september
Varmt välkommen med er bindande anmälan senast onsdagen den 27 september via formuläret nedan.

Förnamn  
Efternamn  
Företag/Organisation  
Befattning  
E-post
Telefon  
Mina förväntningar på aktuell aktivitet  
Övrig information
Matallergi  
 
 
Skicka