Önskar ni ha maximal kontroll på de projekt som ni ansvarar för?

Onsdagen den 8/11
Under onsdagen den 8/11 kl. 09.00 - 16.00 arrangerar vi på INVID en grundutbildning inom Projekt grund vid vårt huvudkontor i Jönköping.

Maximal kontroll
Under denna heldagsutbildning lär ni er att få maximal kontroll på era projekt och hur detta möjliggörs via smart nyttjande av Pyramids Projekt-modul!

Påverka resultatet
Vi anser att Pyramid Projekt är ett perfekt verktyg för projektledare. Via detta system får ni möjlighet att påverka resultatet under resans gång.

Alla typer av kostnader kan rapporteras mot projekt och man har därmed fullständig kontroll över sina projekt, allt från offert till resultat.  

Styr själv
Under projektets gång kan man enkelt se hur projektet ligger till och för fakturering kan man planera delfaktureringar med hjälp av acontoplaner.  Dessutom styra själv över vilka transaktioner som ska faktureras med hjälp av faktura-attest.

Ingående delmoment
Under den kunskapsintensiva dagen kommer vi att behandla följande delmomen;

  • Hantering av Anbudsprojekt, ändring- och tilläggsarbeten-ÄTA, löpande arbete, kontrakt, interna projekt
  • Effektiv rapportering av material, tid och kostnader
  • Projektinköp
  • Fakturering – löpande och aconto
  • Leverantörsfakturor
  • Uppföljning av pågående arbeten
  • Bokföring
  • CRM/Säljstöd

Erfaren utbildare
Kursen kommer att ledas av Ann Gustafsson, en av våra egna, högt certifierade, Pyramidkonsulter på vårt huvudkontor i Jönköping.

Utrustningar och kostnad
Vi på INVID tillhandahåller datorer och de program som ni behöver under dagen. I utbildningskostnaden om 3100 kr. exkl. moms ingår även ankomstfika, lunch och eftermiddagsfika.

Max 10 platser
Den har plats för max 10 stycken deltagare och det är först till kvarn som gäller så anmäl dig redan idag för att vara säker på att få en plats.

Detaljerad inbjudan
Om ni klickar på bilden längst upp till höger på denna sida kan ni ta del av en detaljerad inbjudan inklusive agenda i utskriftsvänligt PDF-format som beskriver vad denna fullmatade aktivitet har att erbjuda.


Anmälan senast 25 oktober
Varmt välkommen med er anmälan senast onsdagen den 25 oktober via formuläret nedan;

Förnamn  
Efternamn  
Företag/Organisation  
Befattning  
E-post
Telefon  
Mina förväntningar på aktuell aktivitet  
Övrig information
Matallergi  
 
 
Skicka