Väl mött hos HP i Frösunda onsdagen den 18/9 kl. 13.00- 16.00

Framtidens visualiseringar inom byggbranschen
INVID och HP hälsar dig hjärtligt välkommen till ett spännande seminarium där vi lyfter på framtidslocket och berättar om framtidens visualiseringar inom byggbranschen.

Visualisering har länge handlat om att förmedla ett estetiskt uttryck, eller möjligen visa på en funktion i sitt sammanhang.

Hjälp av digitala 3D-modeller
Detta är fortfarande viktigt, men ny teknik och nya processer möjliggör förmedlande av mängder av ny information med hjälp av digitala 3D-modeller.

Förändrad hantering av byggprocesser
Detta förändrar hur fastighetsutvecklare och ägare förhåller sig till hela byggprocessen, inklusive upphandling av arkitekter och estetisk utformning.

Gästföreläsare visar möjligheter med ny teknik
Tikab AB är ett konsultföretag som bland annat arbetar med strategisk rådgivning inom fastighetsutveckling, BIM-samordning, och mjukvaruutveckling för visualisering.
Under inledningen av det aktuella seminariet kommer Tikab AB:s Daniel Forslund berätta om det skiftande landskapet och visar möjligheterna med ny teknik.

HP-nyheter inklusive Virtual Reality
Efter detta kommer HP att berätta om flera spännande nyheter inklusive Virtual Reality som erbjuder ett antal intressanta anpassningar mot just byggbranschen.

En av dessa innebär att du kan ”gå runt i en ritning” vad sägs om det?

Frihet att arbeta var du än befinner dig och med valfri enhet
Office 365 är en komplett och integrerad lösning som sammanför Office-programmen med ett antal nya molnbaserade produktivitetsverktyg. Ett exempel på detta är Teams som ger dina användare frihet att arbeta smart tillsammans var de än befinner sig och med valfri enhet.

Gästföreläsare från Microsoft
Under seminariets tredje pass kommer en representant från Microsoft att beskriva fördelen med de aktuella molntjänsterna som bland annat innebär att du och dina kollegor inte behöver investera, installera och underhålla en egen IT-miljö.

Istället hyr din organisation de funktioner ni är behov av och kan därmed komma igång så mycket snabbare.

SharePoint-paketeringar till fasta priser
Vi kommer att avsluta informationsdelen under detta seminarium med att demonstrera ett antal smarta SharePoint-paketeringar från oss på INVID som levereras till fasta priser.

Missa inte att upptäcka dessa populära lösningar för exempelvis Intranät och olika former av ledningssystem.

Mer information och agenda med tidpunkter
Välkommen att klicka på bilden längst upp till höger på denna sida (eller på bilden direkt under denna text om du läser detta via en mobiltelefon) för att erhålla en detaljerad inbjudan inklusive agenda i utskriftvänligt PDF-format.


Anmälan senast 11/9
Visst låter väl detta som en intressant aktivitet?

Om du instämmer så anmäler du dig snarast möjligt, dock absolut senast onsdagen 11/9, via formuläret nedan!

Varmt välkommen med din anmälan

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skicka