Väl mött till en matnyttig heldag i Jönköping!

Smart artikeladministration
Vi på INVID bjuder in till en Pyramid 4-utbildning som har fullt fokus på det som genomsyrar alla former av smart artikeladministration.

Målgrupp och förkunskaper
Utbildningen riktar sig till flera olika yrkesroller. Exempelvis för dig som arbetar i rollen som produktansvariga, är verksam inom marknad, innesälj, och inköp eller kanske arbetar med registervård av artiklar och priser.

Det enda förkunskapskravet som behövs är att du skall vara en van användare av Pyramid 4 och att man har arbetat ett tag med artiklar och prissättning.

Vilka kunskaper får man av denna utbildning?
Under en fullmatad heldag kommer du bl.a. att erhålla förståelse för hur en artikel läggs upp och hur prislistor, kundavtal, tilläggsavtal, kampanjer och valutapriser fungerar.

Vi ger er praktisk kunskap om hur man läser in artiklar från Excel i form av artikeldata, leverantörsuppgifter och priser, grundpriser samt inläsning av avtalspriser.

Dessutom lär du dig hur du genomför prishöjningar och ändringar av avtalspriser, massändringar och uppdateringar av artiklar samt sammanslagningar och ändringar av befintliga artiklar.

Var och när?
Kursen arrangeras hos INVID i Jönköping under torsdagen den 25/10 kl.09.00 – 16.00 och den kommer att ledas av Joakim Hermansson som är en av flera högt certifierade affärssystemskonsulter inom vårt företag.

Utrustningar och kostnad
Vi på INVID tillhandahåller datorer och de program som du behöver under dagen. I utbildningskostnaden om 3900 kr. exkl. moms ingår även ankomstfika, lunch och eftermiddagsfika.

Detaljerad inbjudan
Om du klickar på bilden längst upp till höger på denna sida kan du ta del av en detaljerad inbjudan inklusive agenda i utskriftsvänligt PDF-format.


Anmälan senast 18 oktober
Varmt välkommen med din anmälan senast torsdagen den 18 /10 via formuläret nedan;

Förnamn  
Efternamn  
Företag/Organisation  
Befattning  
E-post
Telefon  
Mina förväntningar på aktuell aktivitet  
Övrig information
Matallergi  
 
 
Skicka