Väl mött till en matnyttig heldag i Jönköping!


- Välkommen till en populär aktivitet som utvecklar ditt användande av affärssystemet

Under torsdagen den 22/11 välkomnar vi på INVID till en populär Pyramid-användarträff som äger rum kl. 09.00-17.00 vid vårt huvudkontor på Batterigatan 18 i Jönköping.

Tre rundabordsgrupper
Tanken med denna kostnadsfria aktivitet är att vi i lugn och ro skall få tillfälle att genomföra fruktbara diskussioner i avslappnade former - och i mindre grupper om max 10 personer.

Tre fokusområden
Just denna gång kommer vi att koncentrera oss på följande tre områden;

  • Ekonomi
  • Tillverkning
  • Projekt

Problemlösningar
Missa inte att ta tillfället i akt att exempelvis ventilera vad du upplever som jobbigast i den dagliga verksamheten och få tips om hur du skall kunna lösa detta via ett ännu effektivare nyttjande av Pyramid.


Heta Pyramidnyheter, Jestshop och Beslutsstöd
Vi kommer att inleda dagen med att presentera heta Pyramidnyheter som vi kommer att erhålla i samband med Unikums återförsäljarkonferens under samma månad.

Dessutom kommer vi att presentera Jetshops webbshopslösningar även informera om smarta beslutsstöd via Microsoft Power BI.

Max 30 personer - Först till kvarn!
För att kunna erbjuda en så bra aktivitet som möjligt så tvingas vi begränsa antalet anmälningar till 30 personer. Det är m.a.o. först till kvarn som gäller.

Mer information och agenda
Välkommen att klicka på bilden längst upp till höger på denna sida för att erhålla detaljerad information om aktiviteten inklusive preliminär agenda i utskriftsvänligt PDF-format.


Anmälan senast 8 november
Varmt välkommen med din bindande anmälan senast tisdagen den 8/11 via formuläret nedan;

 

Förnamn  
Efternamn  
Företag/Organisation  
Befattning  
E-post
Telefon  
Mina förväntningar på aktuell aktivitet  
Övrig information
Matallergi  
 
Anmäl till pass  
 
Skicka