Väl mött till en matnyttig heldag i Jönköping!

 

Målgrupp
Utbildningen riktar sig till personal inom företag som använder Pyramid 4 och som har behov av en systemansvarig i organisationen med kunskap om hur Pyramid är uppbyggt och fungerar.

Vad gör en systemadministratör?
Som systemadministratör tar man hand om arbetsuppgifter som är relaterade till Pyramid systemrutiner samt underhåll och administration.

Certifierad konsult
Utbildningen kommer att ledas av Jakob Olsson som är en av våra egna, väl certifierade, Pyramid-konsulter på vårt huvudkontor i Jönköping.

Vad lär man sig?
Under en heldag får du såväl teoretiska som praktiska kunskaper inom bl.a. PBS administration, användare, arbetsplatser, skrivarhantering, behörighetsadministration, Windowstjänster, loggningar, optimeringar samt kontroll- och underhållsmenyer.

Stöd för övriga användare
När du har genomfört denna utbildning kommer du  att kunna utgöra ett värdefullt stöd för övriga medarbetare genom att ta hand om Pyramids systemrutiner på ett optimalt sätt.

Kostar, kostar inte
Vi tillhandahåller det material som du behöver under utbildningen inklusive dator och i priser ingår ankomstfika, lunch och eftermiddagsfika

Kostnad: 3 790 kr exkl. moms

Detaljerad inbjudan
Om du klickar på bilden längst upp till höger på denna sida kan du ta del av en detaljerad inbjudan inklusive agenda i utskriftsvänligt PDF-format.  


Anmälan senast 11/10
Varmt välkommen att registrera din anmälan senast torsdagen den 11/10 via formuläret nedan.

 

 

 

 

 

 

Förnamn  
Efternamn  
Företag/Organisation  
Befattning  
E-post
Telefon  
Mina förväntningar på aktuell aktivitet  
Övrig information
Matallergi  
 
 
Skicka