- Vilka viktiga mervärden erhåller du? - Vad bör du tänka på inför uppgraderingen? - Hur kan vi på INVID hjälpa dig på bästa sätt?

 

- Välkommen till vårt fullmatade frukostseminarium i Jönköping den 14/5

 

Stort intresse
Det är ingen överdrift att säga att det råder ett riktigt stort intresse för de positiva effekter som erbjuds via Pyramid 4.

Modernt och flexibelt
Den nya versionen har ett modernt och flexibelt gränssnitt och som möjliggör åtkomst via såväl traditionell Windows-klient som i webbrowsern.

Effektivisering
Det nya användargränssnittet gör inte bara programmet trevligare att arbeta i, utan sparar även tid och underlättar för användaren.

Omskrivna dialoger gör programmet till ett ännu bättre och modernare system med kraftfulla inställningsmöjligheter och enklare arbetsflöden.

Det finns exempelvis många möjligheter att göra egna inställningar och styra vad du vill se i dina specifika rutiner.

Helhetsgrepp den 14 maj
Varmt välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium hos oss på INVID i Jönköping under tisdagsförmiddagen den 14/5 där vi tar ett helhetsgrepp inom detta område inklusive information om hur man kan genomföra ett uppgraderings-projekt på ett strukturerat sätt.

Detaljerad inbjudan inklusive agenda 
Om du klickar på bilden längst upp till höger på denna sida kan du ta del av en detaljerad inbjudan inklusive agenda i utskriftsvänligt PDF-format

Frågor?
Om du har några som helst frågor kring aktiviteten är du välkommen att kontakta INVIDs Tina Johansson via följande kontaktuppgifter:

• Tel: 0370-30 37 56

• Mail: tina.johansson@invid.se


Anmälan senast 7/5
Känn dig varmt välkommen att registrera din kostnadsfria medverkan senast tisdagen den 7 maj via formuläret nedan.

 

Förnamn  
Efternamn  
Företag/Organisation  
Befattning  
E-post
Telefon  
Mina förväntningar på aktuell aktivitet  
Övrig information
Matallergi  
 
 
Skicka