Väl mött till en intressant aktivitet via Skype!

Välkommen att anmäla dig till ett intressant webbinar under tisdagen den 25/9 kl.09.00 -10.00 där vi presenterar den nya versionen av Pyramid Phone Edition 4 och Mobil arbetsorder.

Helt ny teknik
Under hösten 2017 lanserades Phone Edition 4 för pilotdrift.

Det är en ny version av Phone Edition som bygger på helt ny teknik och som nu är släppt och tillgängligt fr.o.m. Pyramid 4!

Nytt arbetssätt
Med nytt gränssnitt, en bättre anpassbarhet och prestanda, är det en app som kommer att förändra ditt sätt att arbeta mobilt med Pyramid.

I samband med detta gör man även en renovering av den populära Mobil arbetsorder som är en del av Phone Edition.

Utvalda centraler
Du får tillgång till utvalda centraler och studior, e-post, kalender och aktiviteter i din mobil. Dessutom kommer du att kunna jobba med tidrapportering och arbetsorder kopplade till order/projekt.

Dessa verktyg är väldigt smidiga för bl.a. säljavdelningen (CRM) och om din organisation har service eller installationer ute på fältet.

Agenda
Följande agenda erbjuds under det fullmatade webbinaret;

• Kort presentation av INVID

• Phone Edition 4

• Mobil arbetsorder

• Prissättning

• Avslutning

 

Mer information
Välkommen att klicka på bilden längst upp till höger på denna sida för att erhålla detaljerad information om aktiviteten via en utskriftsvänlig PDF-fil.

Frågor?
Välkommen att kontakta INVIDs André Östergård om du önskar mer information om det aktuella webbinaret via följande kontaktuppgifter:

• Tel: 036-440 54 01
andre.ostergard@invid.se


Anmälan senast 18/9
Om du tycker att detta låter som en intressant aktivitet är du välkommen att anmäla dig senast tisdagen den 18/9 via formuläret nedan.

I så fall kommer vi att återkomma med en webblänk till dig under måndagen den 24/9 som du sedan ansluter med under webbinaret den 25/9

Hjärtligt välkommen med din anmälan!

 

Förnamn  
Efternamn  
Företag/Organisation  
Befattning  
E-post
Telefon  
Mina förväntningar på aktuell aktivitet  
Övrig information
Matallergi  
 
 
Skicka