Vem vinner ”Slaget om e-fakturan”?

Två kärnfulla webbinar

Vi på INVID, och våra två partners inom området elektronisk fakturahantering, InExchange och VipeTech, har nöjet att bjuda in dig till två kärnfulla webbinar under fredagen den 20/9.

Trender 
Under dessa aktiviteter får du bland annat tillfälle att bekanta dig med de senaste trenderna inom området e-fakturor och ett antal viktiga mervärden.

Mervärden
Exempel på detta är att du kan spara pengar genom automatisering, minimal handpåläggning och kortare hanteringstider per faktura i och med att du slipper nyttja papper och PDF:er.

Värdefull information
I och med att vi har bjudit in såväl InExchange som VipeTech som talare till två olika pass så kommer du att få massor av värdefull information från två välrenommerade partners inom det aktuella området.

Vem vinner slaget om e-fakturan?
Du får samtidigt en chans att jämföra deras olika lösningar. Det blir helt enkelt upp till dessa partners att vässa sina respektive retorik- och lösnings-knivar för att vinna denna webbinar-kamp som vi skämtsamt har valt att kalla ”Slaget om e-fakturan”.

En mening om respektive partners
Nedan ser du en kortare presentation, i form av en enda mening, om våra två partners inom området elektronisk fakturahantering och som du får tillfälle att lyssna till under fredagen den 20/9.

InExchange

Driver Nordens största affärsnätverk där hundratusentals företag delar fakturor, ordrar och andra affärsdokument.
Läs gärna mer om InExchange hä

VipeTech
Titulerar sig som ”the automation company” och har jobbat med automatisering av pappersburna och manuella processer sedan 2010.
Läs mer om VipeTech hä

Tidpunkter
InExchanges webbinar pågår kl. 11.00-11.45. Kl. 13.15-14.00 är det sedan dags för VipeTech att ta ton.

Agenda
Välkommen att klicka på bilden längst upp till höger på denna sida (eller på bilden direkt under stycket" Frågor?" nedan om du läser detta via en mobiltelefon) för att erhålla en detaljerad inbjudan - inklusive agenda - i utskriftvänligt PDF-format.

Frågor? 
Välkommen att kontakta INVIDs André Östergård om du önskar mer information om den aktuella aktiviteten via följande kontaktuppgifter: 

• Tel: 036-440 54 01
• Mail: andre.ostergard@invid.se


Anmälan senast 13 september
Varmt välkommen med din anmälan senast fredagen den 13/9 via formuläret nedan.

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Skicka