Inbjudan till Pyramid 4-utbildning den 26/9 med fullt fokus på smart och effektiv administration av artiklar!

Registervård och prissättning
Vi på INVID bjuder in till en Pyramid 4-utbildning via webben som har fullt fokus på det som genomsyrar smart artikeladministration avseende registervård och prissättning.

Var och när?
Kursen arrangeras via webben under torsdagen den 26/9 kl. 09.00– 11.00 och den kommer att ledas av Joakim Hermansson som är en av flera högt certifierade affärssystemskonsulter inom vårt företag.

Målgrupp
Utbildningen riktar sig till flera olika yrkesroller. Exempelvis för dig som arbetar i rollen som produktansvariga, är verksam inom marknad, innesälj, och inköp eller kanske arbetar med registervård av artiklar och priser.

Effektivisera din artikelhantering
Det handlar om två kunskapsintensiva timmar för dig som vill effektivisera din artikelhantering från början till slut. Fokus kommer vara på artikel, registervård samt prissättning.

Joakim kommer även visa exempel på, och ge dig kunskaper om, hur du hanterar artikelbenämningar på olika språk.

Förkunskaper
Det behövs inga speciella förkunskaper då kursen riktar sig till nya användare av Pyramid.  

Kostnad

Kostnad för denna webbutbildning är 3100 kr exkl. moms som debiteras vid anmälan.

Detaljerad inbjudan
Välkommen att klicka på bilden längst upp till höger på denna sida (eller på bilden direkt under stycket" Frågor?" nedan om du läser detta via en mobiltelefon) för att erhålla en detaljerad inbjudan - inklusive agenda - i utskriftvänligt PDF-format.

Frågor? 
Välkommen att kontakta INVIDs Joakim Hermansson om du önskar mer information om den aktuella utbildningen via följande kontaktuppgifter: 

• Tel: 036-440 54 18
• joakim.hermansson@invid.se


Anmälan senast 19 september
Varmt välkommen med din anmälan senast torsdagen den 19/9 via formuläret nedan;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skicka