Välkommen till en givande e- och administrationsutbildning!

Vi på INVID bjuder in till en populär Pyramidutbildning inom ekonomi och administration som arrangeras via webben under onsdagen den 24/4 kl. 09.00-11-00.

Redovisning och reskontra med mera
Utbildningen riktar sig huvudsakligen till dig som nyligen har börjat arbeta med Pyramids redovisningsmodul och reskontramoduler eller som vill friska upp minnet rejält.

Finesser och matnyttiga tips
Under denna utbildning lär du dig hur du kan använda systemet på ett effektivt sätt i ditt dagliga bokföringsarbete i Pyramid 4.

Kursen kommer att ledas av Ann Gustafsson. Ann är en av våra egna och högt certifierade Pyramidkonsulter.

Ann kommer bl.a. informera dig om finesser och ge matnyttiga tips om hur du kan utnyttja systemet på bästa sätt inom det aktuella ämnet.

Högt utvärderingsbetyg
Vid vår senaste Pyramid-utbildning inom Ekonomi och administration fick vi högt betyg i deltagarnas utvärderingar, eller vad sägs om det sammanfattande betyget 5,6 poäng av 6,0 möjliga!

Vi är väldigt glada över de fina omdömena och kommer självklart göra vad vi kan för att utbildningen ska bli minst lika bra denna gång.

Mer information 
Genom att klicka på bilden längst upp till höger på denna sida erhåller du en detaljerad information om aktiviteten via en utskriftsvänlig PDF-fil.

Kostnad
Kostnad för denna webbutbildning är 3 100 kr exkl. moms som debiteras vid anmälan.

Frågor?
Välkommen att kontakta INVIDs Ann Gustafssonom du önskar mer information om den aktuella utbildningen via följande kontaktuppgifter:

• Tel: 0370-30 37 51
ann.gustafsson@invid.se


Anmälan senast 17/4
Om du tycker att detta låter som en intressant aktivitet är du välkommen att anmäla dig senast onsdagen den 17/4 via formuläret nedan.

I så fall kommer vi att återkomma med en webblänk till dig under tisdagen den 23/4 som du sedan ansluter med under webbutbildningen.  

Hjärtligt välkommen med din anmälan!

 

Förnamn  
Efternamn  
Företag/Organisation  
Befattning  
E-post
Telefon  
Mina förväntningar på aktuell aktivitet  
Övrig information
Matallergi  
 
 
Skicka