Välkommen till en givande utbildning!

Guidad tur på ett strukturerat sätt
Vi på INVID erbjuder dig en webbutbildning via Skype under onsdagen den 3/4. 09.30-11.00 inom Phone Edition 4 (CRM) där vi navigerar oss fram på ett strukturerat sätt i form av en guidad tur i den aktuella modulen

Helt ny teknik
För ca ett år sedan lanserades Phone Edition 4 för pilotdrift. Det var en ny version som bygger på helt ny teknik och som nu finns tillgängligt i Pyramid 4!

Nytt arbetssätt
Med nytt gränssnitt, en bättre anpassbarhet och prestanda, är detta en app som kommer att förändra ditt sätt att arbeta mobilt med Pyramid.

Utvalda centraler
Du får tillgång till utvalda centraler och studior, e-post, kalender och aktiviteter i sin mobil samt att kunna jobba med tidrapportering och arbetsorder kopplade till order/projekt.

Dessa verktyg är väldigt smidiga för bl.a. säljavdelningen (CRM) och för dig som har service eller installationer ute
på fältet.

Mer information 
Genom att klicka på bilden längst upp till höger på denna sida erhåller du en detaljerad information om aktiviteten via en utskriftsvänlig PDF-fil.

Kostnad
Kostnad för denna webbutbildning är 1000 kr exkl. moms som debiteras vid anmälan.

Frågor?
Välkommen att kontakta INVIDs André Östregård om du önskar mer information om den aktuella utbildningen via följande kontaktuppgifter:

• Tel: 036-440 54 01
andre.ostergard@invid.se


Anmälan senast 27/3
Om du tycker att detta låter som en intressant aktivitet är du välkommen att anmäla dig senast onsdagen den 27/3 via formuläret nedan.

I så fall kommer vi att återkomma med en webblänk till dig under tisdagen den 2/4 som du sedan ansluter med under webbutbildningen.  

Hjärtligt välkommen med din anmälan!

 

Förnamn  
Efternamn  
Företag/Organisation  
Befattning  
E-post
Telefon  
Mina förväntningar på aktuell aktivitet  
Övrig information
Matallergi  
 
 
Skicka