Välkommen till en givande utbildning!

Vi på INVID bjuder in till Pyramid 4-utbildningen Rapportgenerator som arrangeras på webben via Skype under torsdagen den 19/9 kl.09.00-11.00.

Detta lär du dig
Under utbildningen lär du dig bland annat att skapa och designa snygga listor, blanketter och infobilder i Pyramid.

Du kommer även få kunskaper om hur du skapar egna beräkningar, hämtar in ”dolda” fält, att göra justeringar och nya varianter av blanketter och rapporter.

Pyramidkonsult
Kursen kommer att ledas av Fredrik Andersson som är en våra egna Pyramidkonsulter.

Högt utvärderingsbetyg
Vid vår senast genomförda Rapportgeneratorutbildning erhöll vi det sammanfattande betyget 5,83 av 6,0 möjliga poäng i deltagarnas utvärdering.

I samma utvärdering svarade 100 % av deltagarna att de kommer ha nytta av dagens innehåll. Vi är väldigt glada över de fina omdömena och kommer självklart göra vad vi kan för att utbildningen den 19/9 ska bli minst lika uppskattad.

Kostnad
Kostnad för denna webbutbildning är 3100 kr exkl. moms som debiteras vid anmälan.

Detaljerad inbjudan och agenda
Välkommen att klicka på bilden längst upp till höger på denna sida (eller på bilden direkt under stycket" Frågor?" nedan om du läser detta via en mobiltelefon) för att erhålla en detaljerad inbjudan - inklusive agenda - i utskriftvänligt PDF-format. 

Frågor?
Välkommen att kontakta INVIDs Fredrik Andersson om du önskar mer information om den aktuella utbildningen via följande kontaktuppgifter:

• Tel: 036-440 54 09
• fredrik.andersson@invid.se


Anmälan senast 12/9
Om du tycker att detta låter som en intressant aktivitet är du välkommen att anmäla dig senast torsdagen den 12/9. 

Hjärtligt välkommen med din anmälan!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skicka