Välkommen till en givande webb-utbildning!

Målgrupp
Utbildningen riktar sig till personal inom företag som använder Pyramid 4 och som har behov av en systemansvarig i organisationen med kunskap om hur Pyramid är uppbyggt och fungerar.

Vad gör en systemadministratör?
Som systemadministratör tar man hand om arbetsuppgifter som är relaterade till Pyramid systemrutiner samt underhåll.

Via webben
Utbildningen kommer att arrangeras via webben under torsdagen den 3/10 kl. 09.00-11.00. Den kommer att ledas av Jakob Olsson som är en av våra egna, väl certifierade, Pyramid-konsulter.

Vad lär man sig?
Under två timmar får du såväl teoretiska som praktiska kunskaper inom bl.a. PBS administration, användare, arbetsplatser, skrivarhantering, behörighetsadministration, Windowstjänster, loggningar, optimeringar samt kontroll- och underhållsmenyer.

Stöd för övriga användare
När du har genomfört denna utbildning kommer du  att kunna utgöra ett värdefullt stöd för övriga medarbetare genom att ta hand om Pyramids systemrutiner på ett optimalt sätt.

Kostnad
Kostnad för denna webbutbildning är 3 790 kr exkl. moms som debiteras vid anmälan.

Detaljerad inbjudan och agenda
Välkommen att klicka på bilden längst upp till  höger på denna sida (eller på bilden direkt under stycket" Frågor?" nedan om du läser detta via en mobiltelefon) för att erhålla en detaljerad inbjudan - inklusive agenda - i utskriftvänligt PDF-format.

Frågor?
Välkommen att kontakta INVIDs Jakob Olsson om du önskar mer information om den aktuella utbildningen via följande kontaktuppgifter:

• Tel: 036-440 54 16
jakob.olsson@invid.se


Anmälan senast 26/9
Om du tycker att detta låter som en intressant aktivitet är du välkommen att anmäla dig senast torsdagen den 26/9 via formuläret nedan.

Hjärtligt välkommen med din anmälan!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skicka