Välkommen till en givande webb-utbildning!

Målgrupp
Utbildningen riktar sig till personal inom företag som använder Pyramid 4 och som har behov av en systemansvarig i organisationen med kunskap om hur Pyramid är uppbyggt och fungerar.

Vad gör en systemadministratör?
Som systemadministratör tar man hand om arbetsuppgifter som är relaterade till Pyramid systemrutiner samt underhåll.

Skype
Utbildningen kommer att arrangeras via Skype under onsdagen den 27/3 kl. 09.00-11.00. Den kommer att ledas av Jakob Olsson som är en av våra egna, väl certifierade, Pyramid-konsulter.

Vad lär man sig?
Under två timmar får du såväl teoretiska som praktiska kunskaper inom bl.a. PBS administration, användare, arbetsplatser, skrivarhantering, behörighetsadministration, Windowstjänster, loggningar, optimeringar samt kontroll- och underhållsmenyer.

Stöd för övriga användare
När du har genomfört denna utbildning kommer du  att kunna utgöra ett värdefullt stöd för övriga medarbetare genom att ta hand om Pyramids systemrutiner på ett optimalt sätt.

Detaljerad inbjudan och agenda
Om du klickar på bilden längst upp till höger på denna sida kan du ta del av en detaljerad inbjudan inklusive agenda i utskriftsvänligt PDF-format. 

Mer information 
Genom att klicka på bilden längst upp till höger på denna sida erhåller du en detaljerad information om aktiviteten via en utskriftsvänlig PDF-fil.

Kostnad
Kostnad för denna webbutbildning är 3 790 kr exkl. moms som debiteras vid anmälan.

Frågor?
Välkommen att kontakta INVIDs Jakob Olsson om du önskar mer information om den aktuella utbildningen via följande kontaktuppgifter:

• Tel: 036-440 54 16
jakob.olsson@invid.se


Anmälan senast 20/3
Om du tycker att detta låter som en intressant aktivitet är du välkommen att anmäla dig senast onsdagen den 20/3 via formuläret nedan.

I så fall kommer vi att återkomma med en webblänk till dig under tisdagen den 26/3 som du sedan ansluter med under webbutbildningen.  

Hjärtligt välkommen med din anmälan!

 

Förnamn  
Efternamn  
Företag/Organisation  
Befattning  
E-post
Telefon  
Mina förväntningar på aktuell aktivitet  
Övrig information
Matallergi  
 
 
Skicka